teknik turbo sedut database target UNLIMITED PROSPEK

teknik turbo sedut database target UNLIMITED PROSPEK


Assalamualaikum
Saya md azemi bin che ali seorang internet marketer cara underground bermula dari tahun 2010.Kepakaran saya adalah membimbing dan memberikan idea untuk usahawan jalankan marketing dengan cara yang betul dan tepat.Ramai yang sudah berjaya saya bimbing apa saja bisnes yang diceburi.

- Usahawan tone excel

- Usahawan homestay

- Usahawan jual beli kereta toyota

- Usahawan penapis air coway 

- Dan ramai lagi 


KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?

- Software ini dapat membantu anda mempercepatkan urusan untuk mendapatkan database

prospek dengan tepat

- Dengan hanya gunakan 3 teknik anda mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka sebualan dalam bisnes anda


SIAPA YANG WAJIB MEMILIKI SOFTWARE INI

- Anda yang masih lagi GAGAL buat jualan sekurangnya RM2,000 sebulan

- Founder yang ramai stokis dan ejen

- Anda yang habis beribu ringgit untuk run fb ads

- Anda yang inginkan pendapatan 4 - 6 angka sebulan

- Anda yang sukar mendapatkan prospek yang tepat sesuai dengan produk yang dijual

- Anda yang menjalankan perniagaan homestay,kedai elektrik,perabot,catering,butik pengantin

event,printing,kedai makan,berniaga pasar malam,restoran,hotel,agensi pelancongan atau apa saja perniagaan anda

KENAPA DISEBUT TURBO ?

- Turbo adalah satu alat yang laju macam peluru begitu jugalah saya kaitkan software ni sama dengan turbo.Tetapi anda harus 

faham bukanlah bererti kelajuan turbo ni hari ni buat esok dah dapat sale hahaha.Bergantung kepada kemahiran atau bakat individu

tu sendiri sebab ada di kalangan student saya baru saja menggunakan software ni dalam tempoh hanya 2 minggu sale melonjak naik

dengan pantas.Software ini hanyalah satu alat untuk membantu semua usahawan mengubah ekonomi atau jualan dari 0% ke 300%.

Pengguna software sekarang sudah mencecah 1500 orang,selain dari anda menggunakan software ini anda juga dipelawa untuk sertai

kelas ADVANCE turbo,didalam kelas saya akan kongsikan 4 channel marketing.Maklumat kelas saya akan berikan ke email selepas anda 

dapatkan software ini nanti


ANTARA  MANFAAT YANG AKAN ANDA DAPAT SELEPAS MENGGUNAKAN SOFTWARE INI

CARI

- Mencari prospek dengan cepat dan tepat 

- Sedut database untuk dapatkan email list supaya anda boleh jalankan EMAIL MARKETING

- Sedut database untuk setting CUSTOM AUDIENS run fb ads (video tutorial disediakan)


BUANG

- Dengan mudah untuk tapis yang mana prospek ataupun bukan sebelum 'unfriend'

- Kerana dari dashboard software ni anda boleh nampak dengan jelas yang mana satu prospek yang anda mahukan

berdasarkan lokasi atau jantina 'tapis dan buang' unlimited untuk task ini.


ADD @ TAMBAH

- Sebelum anda mulakan task add friend anda juga boleh tapis berdasarkan lokasi @ jantina mengikut produk anda

- Jadikan prospek target sahaja sebagai friend anda di facebook supaya lebih mudah untuk menjual hanya di wall facebook

- Min add friend sehari adalah 10 - 100 orang (jika facebook lama) 


APA JAMINAN SELEPAS MENDAPATKAN SOFTWARE INI

- Anda akan diberikan ebook panduan cara menggunakan software ni

- Anda akan diberikan link join group support whatsApp dan facebook

- Anda dijemput untuk menjadi sebahagian dari team saya 

- Banyak TIPS yang akan dikongsikan 


Dibawah ini adalah bukti dari saya sendiri bagaimana saya hanya menggunakan software untuk dapatkan jualan 












CARTA JUALAN DIATAS ADALAH 100%MENGGUNAKAN SOFTWARE TURBO UNTUK MARKETING


DAPATKAN SEKARANG SEBELUM HARGA DINAIKKAN



SOFTWARE TURBO PC & LAPTOP

Antara fungsi

UNLIMITED AKAUN FACEBOOK

  • Boleh RUN facebook sehingga 100 akaun facebook secara serentak dan automatik


  •  CARA untuk sedut database prospek target ikut NICHE kita 




AUTO ADD FRIEND

- Cari friend target dengan SECRET BUTTON boleh collect sehingga 100,000 orang.

- ADD FRIEND 100 orang sehari 10 x 10 org atau 20 org x 5


AUTO REMOVE FRIEND

- Collect semua friendlist fb kita sbb mungkin dlm semua friendlist kita bkn prospek kita

AUTOPOST GROUP

- Sekali post 50 group tanpa diblock dgn gunakan set masa

AUTO SCHEDULE GROUP

  • Boleh setting masa post ke group sehingga 500 group sehari

SET MASA MIN 120 SAAT

  • Boleh set masa min 120 saat untuk mengelakkan facebook anda di block

AUTO SEARCH GROUP

- Dengan satu keyword

AUTO JOIN GROUP

- No limit


  CARA UNTUK BOOM WALL FRIENDLIST KITA

- Boleh like 100 post & photo latest

PALING BEST SOFTWARE NI BOLEH SEDUT DATABASE PROSPEK TARGET IKUT PILIHAN ANDA SENDIRI UNTUK ANDA JALANKAN MARKETING 

1) Fb Ads = Custom Audiens + Lookalike 

2) Email Marketing

3) WhatsApp Marketing

APA KATA MEREKA YANG TELAH PUN MENGGUNAKAN SOFTWARE AUTO FB INI



pic testimoni.jpg 3


Harga yang berbaloi dan tak masuk akal jika dibandingkan dengan fungsi software auto fb ni


pic testimoni.jpg 2

Sedut prospek target 10,000 – 100,000 save di csv file extract email import email and blast

Dengan software ni kita juga boleh buat email marketing dengan pantas sekali send ke 700 email ..One time blast




Nota penting: Satu software boleh di beranakkan hingga 100 software untuk run 100 fb sekaligus


Dengan satu HARGA boleh run 100 fb secara serentak

Harga sebenar USD 200 = RM930 tetapi jika anda dapatkan hanya dari saya,saya akan berikan dengan harga yang SPECIAL iaitu


RM299

RM269

RM199

RM159

Tawaran ini akan tamat pada

bila-bila masa sahaja
 

  • TIADA YURAN BULANAN/TAHUNAN

  • BAYAR SEKALI GUNAKAN BERKALI-KALI

  • Group support whatsApp

    Group Support Facebook

    Ebook panduan 

    Personal Guide

  • Untuk pembelian isi borang dibawah


    • - Selepas anda isi semua maklumat didalam borang sila tekan butang hantar dan tunggu sehingga anda dibawa ke halaman terima kasih
    • Selepas saya SAHKAN pembayaran anda,anda diminta segera buka email anda (pastikan email yang anda daftar adalah SAH)
    • Sila ikut step by step arahan di email untuk download dan install software


  • PERCUMA 

    Ebook 1  cara mencari pelanggan tepat

    Ebook 2  25 tips close sale di whatsapp

    Video 1 Tutorial Setting custom audiens

    Video 2  Setting ads manager untuk custom audience

 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
SOFTWARE TURBO
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel mdazemi75@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
Penamamd azemi bin che ali
No. Akaun507134510841
Buka Maybank2u  
Penamamd azemi bin che ali
No. Akaun7620695309
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

Super Turbo Marketing (PC0019195-W)
mdazemi75@gmail.com
+60124378919